Horeca

Naast evenementen verzorgen wij ook beveiliging van horecagelegenheden in Steenwijkerland.

Horecagelegenheden zijn bedoeld om de gasten een gezellige avond te bieden. Helaas denkt niet iedereen hetzelfde en kan het voorkomen dat er gasten zijn die wel of niet onder invloed problemen veroorzaken.

De portiers van GL Security zullen voornamelijk als gastheer optreden. Zij dragen zorg voor een welkom, vertouwd en veilig gevoel voor zowel de gasten als voor het personeel van de horecagelegenheid.

Ongewenste gasten, die zich niet kunnen gedragen en dus overlast veroorzaken, zullen worden verwijderd. Dit zal op een vriendelijke en respectvolle wijze gebeuren. Soms is lichte dwang genoodzaakt….

De horecaportiers van GL Security staan altijd direct in contact met de politie. Bij ernstige overtredingen zal ten allen tijde de politie worden gewaarschuwd en zal er overleg zijn over het vervolg. Zo kunnen we in overleg met politie en de horecagelegenheden besluiten een uitgaansverbod uit te geven. Dit betekent dat iemand dus een verbod opgelegd kan krijgen voor alle horecagelegenheden, waar GL Security aanwezig zal zijn voor een nog te bepalen periode.

De personen die een uitgaansverbod hebben gekregen staan vermeld op de site onder “Blacklist”. Dit gedeelte van de site is alleen toegankelijk voor de medewerkers van GL Security i.v.m. het privacybeleid.

Reacties zijn gesloten.