Waarom wij ?

GL Security is een beveiligingsbedrijf dat gevestigd is in Steenwijk. Wij werken met 16 collega’s die allen uit deze regio afkomstig zijn. Het is een vast, hecht team, dat zorgt voor beveiliging voor grote regionale evenementen. Al onze beveiligers zijn gediplomeerd en zijn in bezit van een EHBO of een BHV-diploma.

We zijn dan ook zeer content met het feit dat we mogen zorgen voor de beveiliging van Dicky Woodstock Popfestivals, de Midweekfeesten in Steenwijk, de regionale dorpsfeesten en grote evenementen in Theater en Evenementenhal De Meenthe in Steenwijk.

Inmiddels zijn wij vaste gezichten op deze evenementen. Vaste gezichten voor de organisatie, maar ook voor de vele bezoekers.

Er is hierbij sprake van een goede samenwerking met de organisatoren. Van te voren wordt samen met de organisatie een veiligheidsplan opgesteld, want niet ieder terrein en ieder evenement is gelijk. In het veiligheidsplan wordt de locatie in kaart gebracht en de te beveiligen punten aangemerkt en bepaald hoeveel beveiligers er nodig zijn. Tevens hebben wij een goede samenwerking met de politie in geval van een calamiteit.

Na afloop van een evenement volgt een evaluatie met de organisatie om later eventuele verbeterpunten toe te passen.

Reacties zijn gesloten.